© Ribelle Clinic

Högteknologiskt verktyg med ultraljud ökar säkerhet och precision vid injektionsbehandlingar

ULTRALJUD GER FÖRBÄTTRAD SÄKERHET VID INJEKTIONSBEHANDLINGAR

Säkra och precisa behandlingar är vår högsta prioritet och vi går alltid ett steg längre för att säkerställa din trygghet när du kommer till oss på Ribelle Clinic. Har du hört talas om att framstående kliniker utomlands använder ultraljudsteknik för att förbättra säkerheten vid injektionsbehandlingar? Nå, vi på Ribelle är en av de specialiserade estetiska klinikerna som sätter Örebro på kartan och patientsäkerhet i första hand med hjälp av högteknologiska hjälpmedel. 

Vi är självklart först i Örebro och en av de absolut första klinikerna i Norden som har investerat i denna högteknologisk apparat som är en ultraljudsmaskin av kvalitetsmärket Clarius. Dr. Iman Nurlin är en av Sveriges mest kvalificerade och erfarna estetiska läkare som jobbar med ultraljud sedan 2013 och tar din säkerhet på största allvar.

Här är tre starka skäl till varför vår läkare använder ultraljud som en säkerhetsåtgärd vid specifika injektionsbehandlingar, särskilt när det finns en högre risk för komplikationer:

  1. Djupgående Visualisering: Ultraljud ger oss en detaljerad och djupgående bild av ansiktsstrukturen, vilket gör det möjligt för oss att undvika kritiska områden och säkerställa exakt placering av filler, fillerborttagare och muskelavslappnande medel i de mest känsliga områdena.
  2. Förbättrad Precision: Genom att använda ultraljud kan vi noggrant bedöma djup och riktningar vid behandling av högriskområden. Detta  Resulterar i en förbättrad precision, vilket innebär att vi kan uppnå estetiskt tilltalande resultat med mindre volymer av filler, fillerborttagare och muskelavslappnande medel.
  3. Minskad Risk för Komplikationer: Ultraljudsundersökningar minimerar risken för skador på viktiga strukturer, vilket i sin tur minskar risken för  önskade biverkningar och komplikationer efter både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar. Om du vill ha mer information är du Välkommen att ställa frågor till vår läkare i samband med din behandling. Din trygghet är vår främsta prioritet på Ribelle Clinic.