© Ribelle Clinic

Ribelle Clinic finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och smakfullhet

Vi på Ribelle Clinic jobbar med estetiska och medicinska injektionsbehandlingar,  avancerade hudbehandlingar och olika maskiner för att förbättra hudhälsa och hudkvalitet. Inom estetisk skönhetsvård används fillers (volymgivande medel), antirynkbehandlingar med muskelavslappnande botulinumtoxin typ A (Vistabel, mer känt som botox), trådlyft för att ge en uppstramining eller diskret ansiktslyft samt PRP (Vampyrbehandling och/eller behandling mot håravfall). Inom den medicinska delen används botox för att reducera spänningstillstånd i käkar, nacke, lindra migrän och även överdriven svettning i t ex armhåla. 

Vårt främsta mål är att skapa resultat som du blir nöjd med och som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig gärna med att förstärka din naturliga skönhet med våra högkvalitativa produkter, vår kompetens och passion för estetik samt lindra medicinska tillstånd för att höja våra patienters livskvalitet.
Vi jobbar med FDA-godkända och kvalitetssäkrade produkter och har givetvis en god patientförsäkring via vårt yrkesförbund Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF) – för din trygghets skull. Läs vår integritetspolicy här.

Välkommen till oss!

VÅRT TEAM

Dr Iman Nurlin,

är grundare och medicinskt ansvarig på Ribelle Clinic. Hon är legitimerad läkare och specialintriktad inom estetisk medicin. Varje år utför hon flera tusentals behandlingar och har varit estetisk läkare sedan 2011. Dr Iman är mest känd för sina fantastiska “full face treatments” där hon använder en kombination av fillers, toxin, strategier med MD Codes samt klassisk estetisk lära. 

Dr Iman deltar årligen vid internationella kongresser och föreläser på expertmöten för att inspireras och inspirera andra inom estetisk medicin, har publicerat flera artiklar inom estetisk medicin och har jobbat med kända namn som t ex Dr Mauricio De Maio från Brasilien och Dr Raj Acquilla från Storbritannien. Hon jobbar förutom som läkare på Ribelle Clinic även som föreläsare inom anatomi, psykosociala effekter av estetiska behandlingar och säkra injektionstekniker för injektionsbehandlare och plastikkirurger i Sverige men också internationellt sedan 2017.  

Dr Iman har omnämnts i internationella tidskrifter, i sociala medier, medverkat i både svenska och internationella podcasts och har fått utnämningen som “Sveriges bästa behandlare” i branschtidningen DAISY Beauty 2018. 

Hon är också en av de första som i Sverige använder ultraljud som teknisk utrustning för att diagnosticera och undersöka sina patienter i samband med avancerade injektionsbehandlingar för att höja säkerheten. 

Elén Balian,

är en legitimerad sjuksköterska och injektionsbehandlare vid Ribelle Clinic. Efter att ha avslutat sina studier år 2022 fann hon sin passion inom skönhet och estetik. Elén har alltid varit fascinerad av skönhet och ansiktets åldrande. Att få möjlighet att hjälpa människor att framhäva sin skönhet har blivit en viktig drivkraft i hennes karriär.

För att förfina sina färdigheter inom området genomgick Elén en injektionskurs hos Dr Iman, en av branschens främsta experter. Denna erfarenhet har varit avgörande för att utveckla hennes kompetens och förståelse för olika tekniker inom injektionsbehandlingar.

Eléns synsätt är att varje ansikte är unikt och likt en konstnärlig duk. Hon strävar efter att skapa en naturlig förbättring som tar hänsyn till varje individs specifika behov och önskemål. Hennes förmåga att skapa skönhet på ett naturligt sätt bidrar till ökat självförtroende och välbefinnande hos Eléns klienter.

Sofia Einarsson Åminne,

auktoriserad hud- och spaterapeut. Sofia har med sin långa erfarenhet i yrket fått ett gott rykte i Örebro. Hon har jobbat inom branschen sen 2015 men började hos oss under vinter 2023.

Sofia har en stark passion för sitt yrke, älskar att jobba med avancerad hudvård och vill kunna göra en verklig skillnad för kunden. Hon är lyhörd, social och omhändertagande. 

 Hon erbjuder alla våra populära hudbehandlingar, såsom ansiktsbehandlingar, kemiska peelings, Dermapen4, IPL laserbehandling, Freezpen mm. 

Elin-Marie Lundefors,

är Ribelle Clinics klinikkoordinator och kundvärdinna. Hon har jobbat många år inom service och är en fantastisk tillgång för vår klinik. Hon skapar en varm atmosfär på kliniken, med sitt leende och välkomnande attityd, och är personen som säkerställer att du som kund får den hjälp du önskar. Hennes målsättning är att ditt besök upplevs som smidigt och positivt och att du får hjälp med allt ifrån bokningar, till information som du behöver för att skapa en unik stund hos oss.

Åsa-Li Andersson,

auktoriserad hud- och spaterapeut. Åsa-Li har jobbat länge hos oss, men kombinerar under 2024 sina studier med sitt jobb på Ribelle Clinic där du får träffa henne i egenskap av timvikarierande hudterapeut. Hon är specialiserad inom behandlingar så som Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser.

Amanda Hansen,

auktoriserad hud- och spaterapeut och har varit verksamhetsansvarig på kliniken sedan 2018.  Hon jobbar med alla våra populära hudbehandlingar – alltifrån Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL, till mer avancerad fraktionerad laser och HIFU.  Hon är mycket uppskattad och omtyckt för sin noggrannhet och sina omhändertagnade händer.


Under 2024 är Amanda mammaledig.