© Ribelle Clinic

Ribelle Clinic finns för dig som värdesätter kompetens, trygghet och smakfullhet

Vi på Ribelle Clinic jobbar med estetiska och medicinska injektionsbehandlingar,  avancerade hudbehandlingar och olika maskiner för att förbättra hudhälsa och hudkvalitet. Inom estetisk skönhetsvård används fillers (volymgivande medel), antirynkbehandlingar med muskelavslappnande botulinumtoxin typ A (Vistabel, mer känt som botox), trådlyft för att ge en uppstramining eller diskret ansiktslyft samt PRP (Vampyrbehandling och/eller behandling mot håravfall). Inom den medicinska delen används botox för att reducera spänningstillstånd i käkar, nacke, lindra migrän och även överdriven svettning i t ex armhåla. 

Vårt främsta mål är att skapa resultat som du blir nöjd med och som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig gärna med att förstärka din naturliga skönhet med våra högkvalitativa produkter, vår kompetens och passion för estetik samt lindra medicinska tillstånd för att höja våra patienters livskvalitet.
Vi jobbar med FDA-godkända och kvalitetssäkrade produkter och har givetvis en god patientförsäkring via vårt yrkesförbund Svenska Estetikers Yrkesförbund (SEYF) – för din trygghets skull. Läs vår integritetspolicy här.

Välkommen till oss!

VÅRT TEAM

Dr Iman Nurlin,

är grundare och medicinskt ansvarig på Ribelle Clinic. Hon är legitimerad läkare och specialiserad inom estetisk medicin. Varje år utför hon flera tusentals behandlingar och har varit estetisk läkare sedan 2011. Dr Iman är mest känd för sina fantastiska “full face treatments” där hon använder en kombination av fillers, toxin, strategier med MD Codes samt klassisk estetisk lära. Dr Iman deltar årligen vid internationella kongresser och expertmöten för att hämta hem det senaste inom estetisk medicin, forskar inom estetisk medicin och har jobbat med kända namn som t ex Dr Mauricio De Maio, Raj Acquilla, Tapan Patel, Ligia Colucci, m fl. Hon jobbar förutom som kliniker på Ribelle Clinic även som föreläsare inom anatomi, skönhet och säkra injektionstekniker för injektionsbehandlare och plastikkirurger i Sverige men också internationellt sedan 2017.  Dr Iman har omnämnts i internationella tidskrifter, i sociala medier, medverkat i både svenska och internationella podcasts och har fått utnämningen som “Sveriges bästa behandlare” i branschtidningen DAISY Beauty 2018. 

Fr o m januari 2023 är hon på Ribelle Clinic heltid för att hjälpa de som önskar veta mer om vad våra behandlingar kan göra för deras självförtroende, hudhälsa, positiva åldrande och livskvalitet. 

Elén Balian,

Elén Balian är en legitimerad sjuksköterska och injektionsbehandlare vid Ribelle Clinic. Efter att ha avslutat sina studier år 2022 fann hon sin passion inom skönhet och estetik. Elén har alltid varit fascinerad av skönhet och ansiktets åldrande. Att få möjlighet att hjälpa människor att framhäva sin skönhet har blivit en viktig drivkraft i hennes karriär.

För att förfina sina färdigheter inom området genomgick Elén en injektionskurs hos Dr Iman, en av branschens främsta experter. Denna erfarenhet har varit avgörande för att utveckla hennes kompetens och förståelse för olika tekniker inom injektionsbehandlingar.

Eléns synsätt är att varje ansikte är unikt och likt en konstnärlig duk. Hon strävar efter att skapa en naturlig förbättring som tar hänsyn till varje individs specifika behov och önskemål. Hennes förmåga att skapa skönhet på ett naturligt sätt bidrar till ökat självförtroende och välbefinnande hos Eléns klienter.

Amanda Hansen,

auktoriserad hud- och spaterapeut och har varit verksamhetsansvarig på kliniken sedan 2018.  Hon studerar till sjuksköterska fr o m januari 2023, men kommer att jobba deltid hos oss med alla våra populära hudbehandlingar – alltifrån Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL, till mer avancerad fraktionerad laser och HIFU.  Hon är mycket uppskattad och omtyckt för sin noggrannhet och sina omhändertagnade händer.

Åsa-Li Andersson,

auktoriserad hud- och spaterapeut. Åsa-Li har jobbat länge hos oss, men kombinerar fr o m 2023 sina studier med sitt jobb på Ribelle Clinic där du får träffa henne i egenskap av timvikarierande hudterapeut. Hon är specialiserad inom behandlingar så som Dermapen (microneedling), kemiska peelingar, IPL och fraktionerad laser.