© Ribelle Clinic

HArmonyCa är en hybridfiller för kollagenstimulering och volym

HArmonyCa™ - EFFEKTIV BEHANDLING FÖR ANTI-AGING

HArmonyCa är den senaste sensationen på anti-aging- och skönhetsmarknaden och har snabbt blivit en favorit bland hudvårdsentusiaster och skönhetsexperter. Vid en första anblick är det inte svårt att förstå varför denna produkt har fått så mycket uppståndelse. HArmonyCa skiljer sig markant från andra fillerbehandlingar genom att erbjuda en innovativ hybridinjektion där två unika aktiva ämnen, med olika och fördelaktiga egenskaper, kombineras i en och samma produkt. Den magiska formeln bakom HArmonyCa inkluderar både hyaluronsyra och  alciumhydroxyapatit, vilket skapar en unik sammansättning som ger omedelbara resultat och långvariga fördelar. Låt oss utforska hur dessa två ingredienser samverkar för att ge dig den ultimata skönhetsupplevelsen. Hyaluronsyra är en av de viktiga nycklarna till ungdomlig volym och spänst. Med åren bryts kroppens naturliga hyaluronsyra gradvis ned, vilket resulterar i förlorad elasticitet i huden. HArmonyCas formulering inkluderar hyaluronsyra för att återställa och förstärka hudens volym. Resultatet? Ett omedelbart lyft som ger dig en fräsch och ungdomlig look. Men det är inte allt. Kalciumhydroxyapatit, den andra halvan av HArmonyCas kraftfulla duo, har en helt annan uppgift. Den stimulerar huden att öka sin produktion av kollagen – ett av de viktigaste ämnena för hudens hälsa och ungdomlighet. Genom att öka kollagenproduktionen får du inte bara en fastare hud, utan även en bättre återfuktad och mer livfull hud. Resultatet av detta samarbete mellan hyaluronsyra och  alciumhydroxyapatit är en naturlig och långvarig skönhet som du troligen kommer att älska.

HArmonyCa är inte bara en produkt, det är en revolution inom skönhetsvård. Med sin unika kombination av ingredienser ger den omedelbara  resultat som varar länge, samtidigt som den befrämjar din naturliga skönhet på ett sätt som är svårt att matcha. 

Vilka resultat kan du få med HArmonyCa?
Direkt efter behandlingen kommer du märka skillnaden. Din hud kommer att uppvisa förbättrad volym och struktur, och du kommer känna dig som om du har fått en liten ”nytändning”. Men här är det mest spännande: Resultatet blir bara bättre och bättre med tiden. Tack vare den kraftfulla collagenstimulerande effekten i HArmonyCa kommer din hud att återupptäcka sin ungdomliga glöd. Efter cirka 3-6 månader når du det maximala resultatet. Det är då de flesta upplever den fulla potentialen av HArmonyCa. Vad som är ännu mer fantastiskt är att detta resultat håller i sig under en lång period – vanligtvis mellan 12-18 månader. Så dukan njuta av din föryngrade hud och ökade fasthet i huden en lång tid framöver. Rekommendationen är att man upprepar behandlingen vid behov, oftast en gång efter 6-12 månader för att bibehålla effekten.

För vem passar en behandling med HArmonyCa?
En HArmonyCa behandling passar för dig som antingen saknar eller har tappat volym i ansiktet. För att veta om HArmonyCa är rätt för just dig är du välkommen på en konsultation hos någon av våra injektionsspecialister.