© Ribelle Clinic

Erbjudanden i april

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Gäller för utförd behandling/produkt köpta innan 30e april 2024

ERBJUDANDE I APRIL

Microblading med PhiBrows – 3D ögonbryn – Hela 600 kr rabatt i vår!

Är du en av dom som sminkar sig och fyller i ögonbrynen? Kanske har du tappat hårstrån i ögonbrynen efter att ha plockat dom för mycket i unga dagar? Då kan detta vara en behandling som kan underlätta vardagslivet, självkänslan och göra att du känner dig presentabel och redo att möta världen snabbare! Phibrows Microblading tillämpar en stråteknik för att få ett så naturligt resultat som möjligt. I behandlingen används endast Phibrows egna pigment som är gjort på 100% naturliga ämnen. 

JUST NU! 3900kr inkl ett återbesök inom 8v (Ord.pris 4500kr) – erbjudandet gäller till och med 31 maj och kan inte kombineras med andra erbjudande/rabatter.

Boka MICROBLADING 3D-ÖGONBRYN – Sofia

Något för både nya och gamla kunder!

I april bjuder sjuksköterska Elén på följande:
#1: Konsultationer för halva priset! Just nu endast 250 kr för nya kunder (Ord. pris 500 kr)
#2: 800 kr rabatt på 1 ml valfri filler (du kan välja att behandla valfritt område: läppar och munregionen, nasolabiala linjer, kindben, hakbehandling, samt kontur av käklinje) och skinbooster Ejal40 som ger ordentligt med fukt och ökad hudhälsa.
JUST NU! 1 ml hakfiller endast 3000 kr (Ord. pris 3800 kr)
JUST NU! 2 ml skinbooster endast 3200 kr (Ord. pris 4000 kr)
Det är begränsade tider, så boka snarast!

KONTANTFRI KLINIK

Vi är en kontantfri klinik – för ökad säkerhet och minskad stöldrisk vid ev inbrott. Det innebär att vi endast emot betalning med betalkort, Swish eller våra egna presentkort.