© Ribelle Clinic

Erbjudanden i december

Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.
Gäller för utförd behandling/produkt köpta innan 31a december 2023

ERBJUDANDE I DECEMBER

Alla våra skinboosters & bioremodulerande: 500 kr rabatt. Gäller PROFHILO, EJAL40, VOLITE

Ultimata “fuktserumet” med långverkande effekt direkt in i huden! Många var supernyfikna på fuktbehandlingen som ni såg att Elén gav Iman nyligen (ja, vi lever som vi lär och delar gärna med oss av vad vi själva får för behandlingar.) För dig som missade inlägget, så finns det givetvis möjlighet att spana in videon och inlägget på våra sociala medier. Det är en snabb och effektiv behandling som syftar till att öka återfuktningen och därmed återställa hudens integritet och glow. Vi sminkar av området som ska behandlas och hela behandlingen tar ca 3 min för Profhilo och Ejal40, medan Volite läggs på ett annat sätt och kräver mer tid. JUST NU endast 3500 kr. (Ord pris 4000 kr. Gäller hos ssk Elén)

BOKA HÄR! – 500 kr rabatt!
_________________________________________

Vitaminboost med B12-vitamin – 100 kr rabatt för en boost!
Detta är en populär behandling året runt, men ffa under vinterhalvåret då vi ofta önskar boosta immunförsvaret. Vitamin B12 hjälper kroppen på många sätt, bland annat med bildningen av röda blodkroppar som i sin tur transporterar syre i kroppen och ser till att cellernas ämnesomsättning fungerar. B12 är en vattenlöslig vitamin som kroppen tar upp från tunntarmen. Kroppen bildar inte vitaminet själv utan tas upp via kosttillskott eller när du äter till exempel fisk, kött, skaldjur och mejeriprodukter. Vitamin B12 stödjer även energidepåerna, sömnkvalitén, det psykiska välmåendet och har en positiv effekt på hjärta och kärl. B-komplex vitaminer behövs även för frisk hud, hår, ögon och lever. Mängden vitamin B12 som kroppen behöver varierar från person till person. Livsmedelsverket rekommenderar 2 mcg per dag för en vuxen människa. Hos oss kan du snabbt få upp dina nivå av B12 utan kosttillskott och tabletter, utan med hjälp av en “sekundsnabb” injektionsbehandling. Behandlingen är snabb, smidig och tar bara någon minut!

BOKA HÄR! – JUST NU 500 kr. (Ord pris 600 kr per dos)


_________________________________________

JULKLAPPSTIPS till dig själv eller någon som älskar hudvård. Fynda serumet från TEBISKIN. 50 % rabatt på dessa populära serum
Tebiskin Gly-C och Gly C Strong Serum är två serum med AHA syror som minskar rynkor och fina linjer, motverkar solfläckar och jämnar ut hudfärgen. Uppljusande Serum med glykolsyra passar perfekt för åldrad hud med rynkor och slapphet och för hud med solskador såsom pigmenteringar och mörka fläckar i huden. Gly-C Serum innehåller exfolierande och föryngrande mandelsyra och glykolsyra som tillsammans polerar hudyta, slätar ut rynkor och förbättrar hudens struktur. AHA syror påskyndar cellomsättning och binder fukten varför huden får mer fräschhet och lyster.

Aktiva ingredienser:
L-askorbinsyra
Glycolic acid
Mjölksyra
Ectoin
MSM
Zink
Lactate

(OBS! Gäller så länge lagret räcker)

Om du är osäker på vilken produkt som kan passa dig, fråga oss gärna så hjälper vi till i samband med ditt besök hos oss!

Rabatterna dras av i kassan.

KONTANTFRI KLINIK

Vi är en kontantfri klinik – för ökad säkerhet och minskad stöldrisk vid ev inbrott. Det innebär att vi endast emot betalning med betalkort, Swish eller våra egna presentkort.