© Ribelle Clinic

Behandling som ger mer elasticitet, ökad fasthet och reducerar rynkor

PROFHILO & EJAL40 - SKINBOOSTERS MED BIOREMODELLERANDE EFFEKT

Profhilo & EJAL40 är två bioremodellerande behandlingar vilket innebär att de arbetar på cellnivå genom att trigga igång vår egen produktion av kollagen och elastin.  Då vi blir äldre minskar produktionen av dessa komponenter vilket leder till att huden tappar sin elasticitet, blir slappare och förlorar spänst. Resultatet efter Profhilo eller din EJAL40-behandling blir därför en generellt förbättrad hud med ökad fasthet, elasticitet och lyster – samtidigt som rynkor, veck och slapp hud reduceras på ett diskret och naturligt sätt. 

Fördelen med en bioremodellerande produkt är att resultatet blir garanterat naturligt och att vi kan behandla områden som tidigare varit svåra att behandla som exempelvis hals, dekolletage och händer. Ansiktet är perfekt att behandla både som enskild behandling eller i kombination med andra estetiska behandlingar som en fin grundbehandlingen där fortsatt behandling med fillers och toxin kan göra det lilla extra.

Behandlingen innefattar vanligtvis två till tre sessioner med fyra veckor mellan behandlingarna. För bibehållen effekt rekommenderas behandlingen att upprepas igen sex månader efter första behandlingen. Behandlingen innebär minimal smärta med få injektionspunkter, går relativt snabbt och innefattar minimal återhämtningstid efteråt.