© Ribelle Clinic

Behandling som ger mer elasticitet, ökad fasthet och reducerar rynkor

PROFHILO-BIO-REMODELLERANDE BEHANDLING

Profhilo är en bio-remodellerande behandling vilket innebär att den arbetar på cellnivå genom att trigga igång vår egen produktion av kollagen och elastin.  Då vi blir äldre minskar produktionen av dessa komponenter vilket leder till att huden tappar sin elasticitet, blir slappare och förlorar spänst. Resultatet efter Profhilo blir därför en generellt förbättrad hud med ökad fasthet, elasticitet och lyster – samtidigt som rynkor, veck och slapp hud reduceras. 

Fördelen med en bio-remodellerande produkt är att resultatet blir garanterat naturligt och att vi kan behandla områden som tidigare varit svåra att behandla som exempelvis hals, dekolletage och händer. Ansiktet är perfekt att behandla både som enskild behandling eller i kombination med andra estetiska behandlingar som en fin grundbehandlingen där fortsatt behandling med fillers och toxin kan göra det lilla extra.

Behandlingen innefattar vanligtvis två till tre sessioner med fyra veckor mellan behandlingarna. För bibehållen effekt rekommenderas behandlingen att upprepas igen sex månader efter första behandlingen. Behandlingen innebär minimal smärta med få injektionspunkter, går relativt snabbt och innefattar minimal återhämtningstid efteråt.