© Ribelle Clinic

Minska oönskat håravfall och öka hårtillväxten med vår hårfillerbehandling

VÅR NYA HÅRFILLER ÄR DEN FÖRSTA AV SITT SLAG!

Det finns flera orsaker till varför man tappar hår – hormonella, åldersrelaterade och sjukdomsrelaterade. Både män och kvinnor drabbas. Ute på marknaden finns givetvis olika behandlingar, både kirurgiska och icke-kirurgiska, som har varierande effektivitet för att motverka håravfall. Utöver hårtransplantation har man länge använt PRP (produkt från ditt egna blod) för att för att påskynda och stimulera hårväxten eller förhindra håravfall.

Vi har efter en tids forskning och inspiration från framträdande kliniker utomlands tittat på det alternativ som vi sett har bäst effekt –  utan kirurgi! 

Denna nya hårfiller – som har en unik peptidbaserad teknologi – stimuleras hårväxten upptill 26 procent oavsett bakomliggande orsak till håravfall. Peptidblandningen stimulerar stamcellerna vid hårsäckar genom att uttrycka tillväxtfaktorer HGF och VEGF så att håret börja växa igen. Produkten är framställd genom en innovativ teknologi som består av flera unika peptider och hyaluronsyra som finns i ”vanlig” filler som också stimulerar tillväxt och cellförnyelse.

Med hårfillern kan man bromsa håravfall samt öka antal hårstrå från 16 upptill 26 procent, densiteten (tätheten bland hårstråna) ökas upptill 36 procent och hårstrånas tjocklek upp till 33 procent. Peptidblandningen stimulerar stamcellerna vid hårsäckar genom att uttrycka tillväxtfaktorer HGF och VEGF så att håret börja växa igen.

Hur går behandlingen till?
Vi analyserar hårbotten, bedömer grad av håravfall och injiceras därefter adekvat mängd hårfiller med en tunn nål. Du kan återgå till ditt normala arbete och vardag direkt efter ingreppet och kan träna dagen efter. Du kan känna lätt ömhet i samband med behandlingen och något dygn efter, men behandlingen är mycket tolererbar och utan nämnvärt obehag. 

Hur många behandlingar behövs?
Tunnhårighet på hjässan eller längs hårlinjen behandlas med en standardbehandling. Vid behandling av hela skallen/skallighet behövs oftast dubbla mängden. En kur består av fyra behandlingar – där man kommer på behandling varannan vecka i totalt 8 veckor. De flesta noterar en visuell skillnad på hårkvaliteten efter denna kur och som underhåll kan man behandla med glesare behandlingsintervall. (en behandling var 4-6e månad). Eftervårdsprodukt ingår i kurpriset. 

Vad kostar behandlingen?
En standardbehandling kostar 3500 kr. (1 ml)
Vid skallighet/ behandling av större område: 5000 kr (2 ml)
Kurpris för fyra standardbehandlingar: 12.000 kr (spara 2000 kr)