© Ribelle Clinic

Hos oss i Örebro får du en ansiktsbehandling anpassad efter din unika hud och behov

ANSIKTSBEHANDLING

Ansiktet mår bra av en riktig djuprengöring och en ansiktsbehandling är en bra början till kraftfullare behandlingar. Huden upplevs fräschare och återfår sin naturliga lyster. Du kan även uppleva att fina linjer tunnas ut, döda hudceller försvinner och att porer förminskas. Djuprengöring och näring gör även att huden lättare tar till sig effekten av vårdande produkter efter behandlingen. Våra ansiktsbehandlingar passar alla hudtyper, och vi anpassar alltid behandlingen till vad du och din
hud behöver för dagen.

Du kan alltid göra tillval till din behandling, prisuppgifter och information om detta kan du diskutera med din hudterapeut. Du får alltid information om pristillägg innan.

RIBELLE CLINIC CLASSIC / 50 MIN

Rengöring av huden, där smuts och smink avlägsnas från ansiktet. 
Hudanalys, hudterapeuten fastställer problem som känslighet, benägenhet till orenheter och eventuella inflammationer. En hudanalys görs för att bäst kunna skräddarsy behandlingen efter varje individuell kund.
Peeling, tar bort döda hudceller, kalkavlagringar och annat som sitter fast och täpper till pormynningarna. Detta görs för att huden på bästa sett ska kunna ta till sig efterkommande produkter.
Ånga, Genom ånga öppnas porerna.
Porrengöring, grundlig uttömning av djupa och ytliga orenheter.
Mask, alltid individuellt anpassad efter hudens behov för dagen

FIRE AND ICE- ANSIKTSBEHANDLING - KRAFTFULL, ANTI-AGING, UTSLÄTANDE, MJUKGÖRANDE & FUKTGIVANDE

Denna intensiva och kliniska ansiktsbehandling har designats för att snabbt och säkert förnya hudens yta, reducera fina linjer, verka utjämnande och underlätta cellförnyelsen. Denna fantastiska behandling bygger på en kombination av två terapeutiska masker:

Den kraftfulla INTENSIVE RESURFACING MASQUE innehåller bla. Sockerrörsextrakt, citronsyra, äppelextrakt, retinol och potenta antioxidanter.
Den andra masken heter REJUVENATING MASQUE, detta är en lindrande och fuktgivande mask utformad med hyalutonsyra, aloe vera, grönt te-extrakt och lakritsextrakt.

Utöver maskerna, som uteslutande bara får användas av professionella hudterapeuter, innehåller denna fantastiska ansiktsbehandling en unik kombination av serum och krämer. Dina sinnen väcks till liv- maskerna omfattar både aktiva och lindrande formler som framkallar aromer. Dina sinnen stiumleras av bla. Varm kanel och friskt kylande pepparmint.

Det är inte utan anledning som denna behandling är populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet “The Red Carpet Treatment” och “The Oscar Treatment”.

Detta gör Fire & Ice:
Uppstramande
Mjukgör och jämnar ut hudens struktur
Avlägsnar döda hudceller
Förnyar hudens lyster
Reducerar fina linjer och rynkor
Ökar välbefinnandet

FOAMING ENZYME TREATMENT 60 MIN OCH 90 MIN

Foaming enzyme treatment är en professionell behandling som innehåller en kombination av enzymerna från papaya och ananas samt glykolsyra (16%). Denna kombination ger en kraftfull peeling utan att skapa irritationer på huden. Efter enzympeelingen appliceras Rejuvenating masque som verkar lindrande och ger huden massor med fukt! Denna behandling är lämplig för alla hudtyper som behöver en effektiv exfoliering och reducering av fina linjer. 

I behandlingen ingår det avtvätt, hudanalys, exfoliering, ånga, portömning, mask och avslutande produkter. I 90 minuters behandlingen ingår även en avslappnande dekolletage- och ansiktsmassage.

EXFOLIATING CLEAR SKIN FACIAL 60 OCH 90 MIN

Denna behandling är utformad med en skonsam exfoliering med lugnande och hudförbättrande egenskaper. Behandlingen är speciellt lämplig till fet/oren/tilltäppt hud. För en vackrare och renare hud så börjar behandlingen med Clarifying mud masque som förbättrar microcirkulationen, efterföljt av Tri active som polerar och reducerar porerna. Som avslutning läggs Rejuvenating masque som lugnar och återfuktar huden.

I behandlingen ingår det avtvätt, hudanalys, exfoliering, ånga, portömning, mask och avslutande produkter. I 90 minuters behandlingen ingår även en avslappnande dekolletage- och ansiktsmassage.

OM ANSIKTSBEHANDLINGAR

Den största anledningen till att man gör en ansiktsbehandling är för att få bort gamla hudceller och att man även får ansiktets muskulatur masserat. Förutom detta så är det oftast även utomordentligt skönt och samtidigt mycket avslappnande. De flesta människor som fått en ansiktsbehandling känner efteråt sig som en helt ny människa!

Det sägs att hur kroppen egentligen mår avspeglar sig i ansiktet. Känner man att ens hud upplevs livlös och ser trött ut så kan detta bero på flera olika orsaker. Till exempel att man ofta är stressad, sover dåligt, har en dålig kost eller är rökare. Orsaken till att man upplever sig själv trött och sliten kan vara många, och det sägs att det avspeglar sig i ansiktet.

Att göra en ansiktsbehandling kommer kanske inte fixa alla problem du har, men det kan göra väldigt mycket för måendet att få njuta av en skön behandling. Att för en stund få koppla bort vardagen och slappna av med en skön ansikts- och dekolletagemassage. 

En ansiktsbehandling inleds med att huden tvättas av, och eventuell smink och smuts avlägsnas. Nästa steg i behandlingen är att hudterapeuten gör en exfoliering av huden för att få bort tilltäppheter och gamla döda hudceller. Detta gör man för att förbereda huden för kommande produkter så den kan ta till sig produkterna bättre. Steget efter exfolieringen i en ansiktsbehandling är ånga. Man ångar för att hudens porer ska öppna sig och för att huden ska mjukas upp inför portömningen för att undvika att skada huden. Att tömma porerna kan gör lite ont och kan upplevas som något obehagligt. Men oftast handlar det om en inte allt för jobbig smärta och efter portömningen brukar de flesta uppfatta sin hud som renare! Efter att hudterapeuten har gjort en portömning på huden gör man i vissa ansiktsbehandlingar en ansikts- och dekolletagemassage, detta  gör man för att stimulera musklerna i ansiktet och såklart för att det är väldigt skönt! Avslutningsvis lägger hudterapeuten en skön ansiktsmask som är anpassad till den hudtyp man har och när masken är färdig läggs avslutande produkter så som ögonkräm, eventuellt serum och dagkräm anpassad efter just din hy och hudtyp. 

Det är viktigt att du underhåller din ansiktsbehandling hemma för ett hållbart resultat. Prata med din hudterapeut om tips på produkter som passar dig och din hud, så att du på bästa sätt kan vårda den hemma. Du gör hälften av jobbet hemma med din hud, att bara gå på behandlingar räcker i de flesta fallen inte.