Ribelle Clinic

Kemisk peeling hos oss på Ribelle Clinic i Örebro för alla ansikten - effektfull uppfräschning eller mild hudförbättring

PRX-T33 ÄR EN BIOREVITALISERANDE PEELING - DEN MODERNA SORTENS TCA-PEEL.

PRX-T33 med TCA + VÄTEPEROXID
Två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter. Upptäckten består i att ha förvandlat TCA från ett kaustiskt (syrafrätande) ämne, välkänt och sedan länge använt i läkemedelsvärlden inom estetisk dermatologi, till ett ämne som inte orsakar denaturering av hudens proteiner utan erbjuder en intensiv biorevitaliserande behandling utan traditionell flagning och social begränsning.

PRX-T33 passar dig som vill förbättra:

Dessutom möjligt att kombinera med en rad estetiska teknologier som boostar, förlänger och förstärker resultat med bl.a.

Hur går behandlingen till?

PRX-T33 appliceras på väl rengjord hud. Den patenterade lösningen appliceras lager för lager för att mätta och nå hudens djupare lager. Behandlingen avslutas med speciell eftervård. Behandlingen utförs som kur om fyra behandlingar med sju dagars intervall för bästa resultat, eller som enstaka behandlingar för en uppfräschande effekt.  Den hudförbättrande egenskapen stiger gradvis efter varje behndling. Efter avslutad kur kvarstår den revitaliserande effekten i upp till 6 månader. Enstaka underhållsbehandling rekommenderas med ca 2 månaders intervall för bibehållen effekt av din genomförda kur.

Tänk på att:

OLIKA KEMISKA PEELINGAR - för olika behov

Vi har en rad olika kemiska peelingar som kan förbättra pigmenteringar, torr hud, fina linjer och rynkor eller bara ge glow. 

Glykolsyra är en form av alfahydroxisyra (AHA) – naturliga syror som oftast utvinns ur mjökprodukter eller ur sockret från olika växter och frukter. Därför kan dessa syror även kallas för fruktsyror. AHA-syror används i exfolierande hudvård, då de har en egenskap att frigöra gamla, torra, ytligt liggande hudceller i det översta hudlagret och på så sätt stimulera hudens cellförnyelse. Glykolsyra har den minsta molekylstorleken av alla AHA-syror, vilket innebär att den kan penetrera ned i huden bäst.

Salicylsyra är en betahydroxisyra och kan även benämns som BHA (Beta Hydroxy Acid). I hudvård används salicylsyra främst som en exfolierande ingrediens. Den gör att gamla och torra celler i överhuden kan släppa från varandra, falla av och lämna plats för ny och fräsch hud. Mask Peel passar dig som har en oljig och oren hud, och behandlingen assar även dig som vill ha en mildare föryngring av huden. Vi rekommenderar en kur på 4 behandlingar, med två veckor mellan varje behandling. Denna peeling passar alla hudtyper och du kan även kombinera den med antibiotika vid aknebehandling.

Scroll to Top