Läs mer om vårt lyxpaket av fillers & botox som ger dig ett fantastiskt resultat

Konsultation - Fillers, botox, trådlyft

Vi har äran att erbjuda vårt exklusiva lyxpaket Ribelle Beauty Lift till den som eftersträvar fantastiska resultat inom en kort tidsram.

Ribelle Beauty Lift är ett liquid lift (dvs en kombination av injektionsbehandlingar) för den som vill satsa på att uppnå sina estetiska mål snabbare men med ett vackert och naturligt resultat – utan plastikkirurgi, långa läkningsprocesser och sjukskrivning.

Med en skräddarsydd anpassning av fillers och botox kan vi skapa ett resultat som ger en wow-faktor! Denna kombinationsbehandling kommer att förstärka dina egna vackra drag, ”vrida tillbaka klockan” genom att ge ett föryngrat utseende och ge dig en helhet som en enstaka behandling inte kan åstadkomma.

I detta lyxpaket ingår 4-6 ml filler och botox för att behandla 3-5 områden (olika kombinationer finns för fillermängd och områden för antirynkbehandling – allt anpassas efter dina behov och estetiska önskemål). Det ingår också ett återbesök med efterkontroll och ev touch up av botox ca 2-3 veckor efter behandlingen.

Exempel på vad som kan ingå i ett Ribelle Beauty Lift:
Fillers för att försköna dina kindben eller käklinje, minska tear trough (påsar under ögonen), minska nasolabiala veck och sura mungipor samt antirynkbehandla pannan, bekymmersrynkan, kråksparkarna samt rökrynkorna.

Varmt välkommen på läkarkonsultation om du är nyfiken på denna lyxiga behandling.