Fillers och botox till läppar

Läs mer om våra läppbehandlingar – läppförstoring, läppkonturering & markering av läpplinjen

Behandlingsomradenlappar

Många drömmer om sensuella läppar med bra proportioner och fin volym. En del vill ha diskret ökad läppvolym, utan att läppkonturen ändras, så att det känns lite plutigare när de målar på sitt läppstift, medan andra vill ha synbart större och fylligare läppar för att göra mer intryck.

Vid en läppbehandling kan man markera läpplinjen och amorbågen, förbättra proportionerna mellan över- och underläpp och öka volymen genom en läppförstoring. Om du upplever att dina läppar är tunna, asymmetriska eller helt enkelt har tappat sin form genom åren, kan du få finare mun med en fillerbehandling! Med en mindre mängd filler kan vi ge ett mycket naturligt och diskret resultat för att förbättra formen – likväl som vi med mer filler kan omforma och ge synbart ökad volym för att ge dig fylliga läppar om du önskar det.

Rökrynkor/munlinjer kan också uppkomma med tiden och behandlas med filler och/eller botox beroende på hur dynamiska och djupa linjerna är. (Läs mer om sura mungipor under fliken ”Sura mungipor”).