Dubbelhaka

Läs mer om hur du kan behandla din dubbelhaka

Många av oss vill gärna ha en vacker haka och hals; en tidlös skönhet likt Nefertitis siluett eller en maskulin, definierad käklinje och hakparti utan fettdepå under hakan, s k dubbelhaka. En dubbelhaka kan vara relaterade till olika vävnader, men den varianten med fettdepå strax under hakan är oftast orsakad av övervikt eller ärftlighet och har tidigare endast varit tillgänglig att behandla med fettsugning eller plastikkirurgiska ingrepp.

Lider man av en mild eller måttlig oönskad dubbelhaka kan Belkyra (även känd som Kybella i USA) vara en optimal lösning. Helt utan kirurgi eller lång återhämningstid! Och det bästa av allt – det är permanenta resultat efter en Belkyra-behandling, precis som vid fettsugning.

Behandlingen föregås av en konsultation och därefter tar injektionsbehandlingen inte mer än ca 15-20 min. Belkyra är en icke-invasiv behandling med permanent resultat. Efteråt kan man få blåmärken. Vanligt är även svullnad som varar i några dagar. Upprepad behandling kan göras efter ca 4-5 veckor. Vanligtvis krävs två eller ev tre behandlingar, men en del önskar ytterligare behandling för att få en mer dramatisk effekt.

Läs mer om Belkyra under rubriken Produkter och tveka inte att kontakta oss om du har frågor kring denna revolutionerande behandlingen.