Juvedérm och andra fillers för läppförstoring, rynkor och ansiktskonturering

Vi på Ribelle använder oss av Juvedérm och andra fillers för läppförstoring, rynkor och ansiktskonturering. Juvedérm är ett varumärke som är ledande om man ser till det globala perspektivet. Det är även en produktserie som är perfekt för injektionsbehandling av rynkor. Juvedérm kan användas på flera områden. Denna filler kan användas i ansiktet, på halsen, för ditt dekolletage eller för behandling av händer. Juvedérm och andra fillers för läppförstoring, rynkor och ansiktskonturering kan behövas då huden förändras med takt att vi åldras. Våra behandlingar ser till att återskapa förlorad volym i områden där de syns allra mest. Utöver Juvedérm använder vi oss även av Stylage samt botox/Vistabel.

Juvéderm och Stylage finns i flera olika varianter som på olika sätt antingen framhäver eller förbättrar ditt utseende. Du kan komma till oss på Ribelle om du vill föryngra din hud eller släta ut rynkor. Vi kan även hjälpa dig att återge förlorad volym i ansiktet, markera konturer eller definiera läpparna på ett bra sätt. En enda behandling syns direkt och varar mellan 4-18 månader. Hur länge en behandling håller beror på vilken produkt som används och din egen kropps ämnesomsättning. Andra saker som kan påverka hållbarheten på behandlingen är om du rökar, solar och så vidare. Du kan förlänga hållbarheten genom att göra en andra behandling inom 3-9 månader.

Om du funderar på att få en behandling av något slag så är du mer än välkommen att kontakta oss för en första konsultation. Vi utgår från dina förutsättningar så att du blir nöjd med resultatet.

Fillerbehandling

Önskar du en säker och trygg fillerbehandling så kan du komma till oss på Ribelle. Vi jobbar med både estetiska och medicinska injektionsbehandlingar. Med en fillerbehandling innebär det att vi kan åtgärda rynkor, konturera ansiktsformen eller öka volymen på dina läppar. Vi använder oss av Juvéderm och Stylage i våra behandlingar beroende på vad det är du vill förändra. Kanske har du rynkor och linjer i ansiktet som du inte vill ska finnas där och där botox inte är lämpligt val? Då kan vi åtgärda rynkorna med en fillerbehandling. Våra olika fillers är speciellt framtagna för bland annat åtgärda rynkor men även för att återskapa förlorad volym i dina ansiktsdrag. Våra fillers är även till för att skapa fylligare läppar eller ge dig en mer definierad läppkontur.

Hudens åldrande och dess kvalitet påverkar utseendet. På grund av minskad mängd hyaluronsyra, kollagen och elastinfibrer blir din hud torrare, mindre spänstig samt uppvisar ålderstecken så som rynkor och linjer. Med Stylage och Juvéderm (fillers) så kan vi på Ribelle återskapa din hud på ett bra sätt. Dessa innehåller ämnen som liknar kroppens egen hyaluronsyra. Dina ålderstecken kan därmed mildras eller slätas ut. Våra fillers finns i flera olika varianter och kan förbättra eller framhäva ditt utseende på olika sätt. Det finns en lämplig filler för dig oavsett om du vill definiera läpparna, föryngra din hud eller släta ut rynkor. Kontakta oss på Ribelle så hjälper vi dig.

Injektionsbehandlingar för panna, kindben, haka, läppar, sura mungipor och kråksparkar

Vi på Ribelle utför injektionsbehandlingar för panna, kindben, haka, läppar, sura mungipor och kråksparkar mm. Detta genom en estetisk filler- och botoxbehandling. Genom att vi injicerar små mängder botox i dina muskler som bildar rynkor, så slappnar de av och slätas ut. Med hjälp av fillers eller botox kan du åtgärda rynkor, linjer eller förändringar i ditt ansikte utan att genomgå en plastikoperation. Om du vill ha en mer formad haka som är slätare så rekommenderar vi dig att testa fillers och botox. Kombinationen gör att du får ökad volym samt en ansiktsform som är mer harmonisk. Ofta är det en bra idé att kombinera botox med en filler för att släta ut och förändra vissa linjer, t ex argrynkan, om den blivit djup med åren.

En del av åldrandets linjer kan vara vackra och charmiga medan andra försämrar det yttre och hellre är ett minne blott för många. Genom att vi kan utföra injektionsbehandlingar för panna, kindben, haka, läppar, sura mungipor och kråksparkar samt även har andra behandlingar så kan du välja vad du vill förändra. Vi på Ribelle genomför alla behandlingar anpassade utifrån dina förutsättningar så att du ska få det allra bästa resultatet. Vi strävar efter att förstärka din naturliga skönhet. Vi jobbar även för att kunna förbättra och bevara anletsdrag i ditt ansikte så väl som att vi även lindrar medicinska tillstånd. Alla våra produkter är godkända och kvalitetstestade samt är inte djurtestade.